De bedste materialer til dit badeværelse i Aabenraa

Med planer om et nyrenoveret eller nybygget badeværelse, er materialerne med til at sende et bestemt udtryk og skabe den ønskede stemning. Når du skal have lavet et nyt badeværelse i Aabenraa, er dine materialeovervejelser og de endelige valg afgørende for fremtiden og vores velvære. Klimaet er stærkt påvirket af vores valg igennem hele dagen, især de store beslutninger med langvarig effekt er med til at afgøre klimaets tilstand fremover. De materialer du vælger imellem er alle fra forskellige steder og af forskellige producenter. Derfor har de også gennemgået ulige fremstillingsprocesser og er blevet tilføjet enten naturlige eller syntetiske hjælpemidler til at skabe deres endelige former og overflader. Den øgede bevidsthed omkring klimakrisen i samfundet gør også, at byggemarkedet følger med og tilbyder de rigtige materialer til enhver med ønske om et klimavenligt og bæredygtigt badeværelse.

Skab et nyt badeværelse i Aabenraa med de rette materialer

Helt grundlæggende kan I opbygge jeres badeværelse med det bedste fra naturens side og bruge eksempelvis naturfliser og undgå de almindelige glaserede klinker. Naturfliserne er ofte en smule dyrere, men af god grund. Ikke nok med, at de tilfører dit badeværelse en særlig varme og personlighed, så er de naturlige fliser også langt sundere for klimaet. Da den eksklusive stemning skabes af de rå og upolerede sten, sliber og glaserer man aldrig fliserne, men finder den mest oplagte måde at benytte dem på som de er. Naturfliser er nær umulige at slibe og finpudse, så når de saves eller slås i mindre stykker, er det endelige resultat rustikke og helt unikke natursten med struktur og liv. Naturflisernes egenskab som klimavenligt materiale har bund i fremstillingsprocessen, hvor fliserne brændes ved en langt lavere temperatur end de traditionelle klinker. Naturfliserne er også uglaserede, modsat de almene hvide fliser, og undviger et andet unaturligt trin under fremstillingen. En anden betydelig fordel ved naturfliser er levetiden, hvor naturfliserne har en længere brugsevne og er helt oplagte til genbrug.

Få naturen ind i dit badeværelse

Du kan også gå efter de CO2 neutrale materialer, som alle udleder mindre eller ligeså meget kuldioxid som de har optaget i alt. Disse materialer tilføjer derfor ikke mere CO2 end der allerede var i luften førhen og er altså en bedre løsning for vores klima. CO2 neutralhed er blevet et vigtigt fokuspunkt i omstillingen til en mere miljøvenlig livsførelse, som udbredes i takt med en højere bevidsthed om løsninger til klimaudfordringen.

Det velkendte byggemateriale træ er også et oplagt råprodukt til at bruge som et naturligt og CO2 neutralt materiale til dit badeværelse. Det er endda det materiale med laveste energiforbrug ved produktionen ud af alle almindelige og nemt tilgængelige byggematerialer. Energiforbruget er faktisk langt lavere med træbyggeri end med andre materialer, og derfor er den klimamæssige hæmningen begrænset med det neutrale udslip af CO2. Fra en bæredygtig fældningskilde og en sund og rask skov, er træ af den højeste klimakvalitet, hvis det samtidig har gennemgået en naturlig behandling til klargørelsen som materiale til et badeværelse.