Gør dit badeværelse i Vejle klimavenligt

Følg med tiden og opdatér dit badeværelse til at møde klimastandarderne, så du sikrer et mere bevidst forbrug af ressourcer i hverdagen. Lav et nyt badeværelse i Vejle fuldt igennem klimaorienteret med alle de rigtige materialer og den rette indmad. Undgå at bruge unødvendige ressourcer ved at smide vand og varme direkte ud af vinduet, og du vil spare store dele fra de faste regninger. Desuden vil det blive nemmere at sælge huset, hvis det er noget I har overvejet at gøre en dag i fremtiden. Havde huset stadig haft et eller flere ældre badeværelser uden de nye miljøskånende faciliteter, ville de nye ejere kun til at installere dem selv, og så ville det kun være naturligt at kræve et større afslag i prisen af huset på baggrund af dette. Eventuelle købere ville generelt også blive mere interesseret i lækre rum med et friskt look og de nyeste dele som indmaden. Alt i alt er det nye badeværelse kun en fordel for miljøet, husets værdi, jeres livskvalitet og pengepung.

Spar ressourcer og penge med et nyt badeværelse

Der findes mange specifikke løsninger hvorved du kan optimere dit badeværelse og gøre det til et klimavenligt rum i stedet for den skjulte vand- og varmetyv, som mange oplever i dag med deres gamle badeværelsesinventar. Et godt sted at starte, er ved de åbenlyse ressource-sugere som vandhane, toilet og bruser. Her er det rene drikkevand på spil og for ikke at lade en masse vand gå til spilde, burde du få en vandbesparende vandhane og brusehoved. Ved mange af de nye brusehoveder, er den vandbesparende funktion en selvfølge, men det gør ikke din oplevelse i badet ringere, faktisk er det helt modsatte tilfældet. En populær måde at undgå en stor mængde af unødvendigt vand løber igennem brusehovedet, er ved at blande luft i vandet og fordele vandet bedre, så vandet spreder sig mere fordelagtigt i badet og endda ender med en mere komfortabel badeoplevelse. På den måde sparer du halvdelen af dit vandforbrug fra vandhanen og din bruser uden at du opdager det. Din vandregning falder selvfølgelig også med halvdelen for den del fra vandhanen og bruseren. Ved at få et vandbesparende toilet, sikrer du en fuld besparelse over hele vandregningen.

De naturlige materialer til et nyt badeværelse i Vejle

Udover de ressourcesparende faciliteter til dit vandforbrug, er der endnu flere måder hvorpå du kan spare miljøet for unødvendigt forbrug og udnyttelse. Du kan få opbygget dit badeværelse med naturlige materialer, som skåner miljøet og klimaet helt eller mindst muligt. Her er især naturfliser en god løsning, som både indebærer æstetik med dybde og et miljøvenligt perspektiv. Naturlige fliser giver rummet en rar lunhed og er fremstillet på naturlig vis, og så er de genanvendelige med deres lange levetid. Et andet materiale du kan bruge for at værne om miljøet er træ. Naturligt træ, fældet på bæredygtig vis, er CO2 neutralt og er det eneste almindelige byggemateriale som bruger så lidt energi i løbet af produktionsprocessen. Begge materialer, naturfliser og naturligt træ, sammenføjer natur og bolig til et rum af flere dimensioner.